Ektorp, Nacka, Nacka

Östra Gräsvägen 5

Såld
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 2:a med stor balkong i västerläge

Sista 2:an om 54 kvm, fast pris, först till kvarn. Huset är svanenmärkt vilket kan ge grönt bolån. Balkong om ca 6 kvm i kvällssol.

Juridisk person kan köpa i projektet.

En perfekt planerad 2:a om 54 kvm. Bostaden erbjuder ett rymligt sovrum med garderobsvägg, stilrent badrum med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt en större balkong i västerläge med kvällssol. Kök från Marbodal med köksluckor i gråbeige och vitvaror från Electrolux. Bostaden går i sobra färger och här har man tänkt högt vad gäller kvalitét samt hållbarhet genom att välja så lokalt producerade material som möjligt.

Ta frukostbrickan i handen och på nakna fötter kliv ut på din rymliga balkong, sätt dig bekvämt i vilstolen och njut av lugnet under ekarna. Andas ut en liten stund och samla kraft inför dagen. Bilen kan du om du önskar lämna i garaget för att ta cykeln eller bussen till jobbet. Placeringen i Ektorps villakvarter med skola och förskola runt hörnet gör det smidigt för dig med barn. Om du gillar utomhusaktiviteter så finns både Skuruparken och Nyckelvikens naturreservat på promenadavstånd och Bastusjön så nära att du snudd på kan gå dit i din badrock.

Det gemensamma för Ektorpsbackens bostäder är att de ritats fram med stort engagemang och dig som skall bo här framför ögonen. Målbilden för Aros Bostads duktiga arkitekt, Morten Johansson, har varit att skapa bostäder med god balans mellan design och funktion - hem som ger det bästa förutsättningar för ett trivsamt liv i harmoni.

I och med det rådande ränteläget har Aros Bostad erbjudit Brf Ektorpsbacken en räntekompensation om snitträntan vid placeringen av föreningens lån överstiger den ekonomiska planens kalkylränta om 3,33 %. Det innebär i praktiken att Aros Bostad ersätter bostadsrättsföreningen för mellanskillnaden mellan räntekostnad och beräknad räntekostnad enligt ekonomisk plan, upp till en räntenivå om 6%.

Mer om mäklarna