Ektorp, Nacka, Nacka

Gamla Landsvägen 15

Såld
  • 4 rum
  • 106,8 kvm
  • Bostadsrätt

Nyrenoverad hörn 4:a med hiss

Äntligen saluförs denna ljusa och välplanerad hörnlägenhet med mysig inglasad balkong i söderläge, endast ett stenkast från Ektorp Centrum med affärer och goda kommunikationer och hiss.

Med hiss tar du dig bekvämt upp till denna rymliga fyrarummare på andra våningen. Här finns fönster i tre väderstreck vilket bidrar till ett härligt ljusinsläpp och levererar en luftig känsla. Via matplatsen nås den inglasade balkongen som med sitt söderläge bjuder på rikligt med soltimmar. I sitt nyrenoverade skick är denna lägenhet något för den kräsne. Planlösningen bjuder in till umgänge med stora ljusa sällskapsytor och fräscha ytskikt.. God förvaring med stor hall och tre rymliga sovrum med ett fint flöde emellan. Lägenheten har dessutom ett stort nyrenoverat badrum och det finns även möjlighet att sätta in en gästtoalett i klädkammaren bredvid. Föreningen har god ekonomi med bundna såväl el- som låneavtal samt inga planerade avgiftshöjningar.

På Gamla Landsvägen bor du avskilt men samtidigt centralt intill Ektorp centrum med många trevliga affärer, restauranger, gym och café. I Ektorp ligger också Nacka sjukhus som även inrymmer apotek. Från Ektorp går med tät trafik bussar till bland annat Nacka Forum, Sickla köpkvarter och Slussen. Trevliga omgivningar med Nyckelvikens fina natur, badsjöar och Saltsjö Duvnäs strandpromenader och båtliv.

Välkommen in på visning!

Mer om mäklarna