Alphyddan, Nacka, Nacka

Alphyddevägen 33

Såld
  • 2 rum
  • 59,5 kvm
  • Bostadsrätt

Stilsäker hörnlägenhet högst upp i huset med inglasad balkong i väst!

Varmt välkommen hem till denna fantastiska bostad högst upp i huset! Denna pärla, med dess stilsäkra detaljer och härligt kvadratsmarta ytor, är ett hem att trivas i! Här bor du dessutom i en stabil välskött förening med väldigt låg belåningsgrad per kvm, precis som man vill att det ska vara.

Bostaden bjuder på stor hall med snygg gardrobsvägg som ger dig gott om förvaringsmöjligheter. Lägenheten har även ett stort vardagsrum, generöst tilltaget sovrum, badrum med tvättmaskin och dusch samt ett praktiskt och rymligt kök. Köket är modernt och renoverades 2018. Här finns gott om plats för en trevlig matsalsmöbel att slå sig ner kring för goda måltider. Köket har alla de små detaljerna man önskar som till exempel integrerad kyl och frys. Det rymliga lättmöblerade vardagsrummet ger ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Även här finns gott om plats för diverse möblemang och i rummets vackra burspråk hittar du dessutom en mysigt plats att slå dig ner med en bra bok och blicka ut över den vidsträckta utsikten över bland annat Kaknästornet. Från vardagsrummet når du bostadens inglasade balkong med sol hela eftermiddagen. Här kan man njuta in till sena hösten med utsikt över Sickla och Hammarbybacken. Sovrummet är gediget och här går tonerna i trendigt mossgrönt. Plats för större garderob erbjuds alternativt platsbyggd förvaring över sängen om man skulle önska tillföra det. Lägenheten består genomgående av vitlaserat parkettgolv. Till lägenheten hör ett vindsförråd om ca 5 kvm smidigt belägen en trappa upp.

Här bor du mitt i ett lugnt och populärt område med direkt närhet till charmiga Sickla Köpkvarter (en gångbro bort) och Nackas bästa utbud av kommunikationer.
Föreningen har väldigt god ekonomi, bastu och relaxavdelning. Området kännetecknas av sin näst intill perfekta mix mellan stadspuls och närhet till natur. Utanför dörren har du flertalet bussar som tar dig till Slussen på ca 10 minuter. Utöver det så går även saltsjöbanan och tvärbanan från Sickla bara ett stenkast bort. I Sickla finns också flera busslinjer som bland annat tar dig in till Södermalm. I framtiden kommer området trafikeras av tunnelbana med station i Sickla (2030). Närheten till Sickla gör att all daglig service och shopping ligger nära till hands. Här finns ett brett utbud av restauranger, matbutiker och affärer som täcker de dagliga behoven utan svårigheter. En kort promenad förbi köpkvarteret ligger Sicklasjön med både badplats och långfärdsskridskoåkning. En promenad i motsatt väderstreck tar dig till Svindersvik med restaurang/café och mysiga promenadstråk längs med vattnet hela vägen bort till Nacka Strand.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna