Nacka

Nackabacken 12

Såld
  • 1 rum
  • 30 kvm
  • Bostadsrätt

KVADRATSMART 1:A MED HÖG STANDARD I POPULÄRT OMRÅDE!

Välkommen hem till denna härligt moderna och välplanerade etta om 30 kvm med egen balkong i populära centrala Nacka!

Bostadens öppna planlösning med högt i tak och stora fönster samt balkongläge i väst, bidrar till ett underbart ljusinsläpp. Köket är från HTH med vitvaror från Siemens. Inbäddat i köket hittar man även en Integrerad kombi tvättmaskin/torktumlare vilket gör det smidigt i vardagen. Den smarta sovalkoven ger utrymme för både dubbelsäng samt möjlighet till platsbyggd förvaring. Det eleganta badrummet är helkaklat och inrett i smakfulla färger och består av dusch, kommod samt wc. I den rymliga hallen finns ordentligt med förvaring via ett Elfa-system. Samtliga ytskikt går i sobra färgtoner, vilket bidrar till en mycket behaglig och smakfull interiör. Lägenheten erbjuder en exklusiv känsla med genomtänkta detaljer och materialval av kvalitet.
Detta är en bostad som sticker ut från mängden!

Brf Stadsporten stod färdigbyggd och inflyttningsklar 2021.
Bostäderna i Stadsporten är både personliga och av en tidlös karaktär som genomsyrar lägenheterna. Här är det förberett för att du enkelt ska kunna installera komponenter för att ditt boende ska bli ett smart hem. Själva bygganden har en arkitektur utöver det vanliga med gedigen fasadbelysning som vackert lyser upp om kvällen.
Det är inte svårt att förstå varför dessa bostäderna är så populära!

Området kring Nacka Forum expanderar och är mycket populärt tack vare sitt centrala läge med närhet till allt; här finns bussar dygnet runt och en tid framöver även en T-banestation. Båtpendling till city blir även enkel med SL pendelbåt till Nybroviken, Djurgården och Lidingö. Som granne med Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcenter med komplett service- och butiksutbud, hittar du restauranger, caféer. frisör, skönhetssalonger, SATS, apotek, bibliotek och Systembolag bland mycket annat. På några minuters promenad är man i det vackra naturreservatet i Nyckelviken och man har även vackra promenadvägar runt Järla Sjö. Det finns även en närliggande simhall.

Sammanfattningsvis:
- Lägenheten har en egen balkong med sol från lunch till solnedgång
- Genomgående vattenburen golvvärme
- Gemensamma ytor med utemöbler på innegården
- Gemensamt cykelförråd i garaget
- Digitala lås (Exma)
- Varmgarage under byggnaden finns att hyra
- Eget förråd på 1kvm
- Låga avgifter och stora hyresintäkter från affärslokalerna på bottenplan.
- Tillåten andrahandsuthyrning
- 2-3 minuters promenad till bussen som tar dig till slussen på ca 12 min
- Ett stenkast från Nacka Forum
- Badsjöar och natur på kort promenadavstånd

Välkommen att uppleva en bostad utöver det vanliga!

Mer om mäklarna