Nacka

Östra gräsvägen 7

Såld
  • 3 rum
  • 71 kvm
  • Bostadsrätt

Modern 3.a med balkong om ca 15 kvm.

Sista trean i projektet. Ektorps nyaste hus. Helt byggt i trä. Fastigheten är Svanenmärkt vilket gör det möjligt att ansöka om gröna bolån. Hela lägenheten har en ljus och sober färgsättning för att hålla i längden.
Smakfull trea om 71 kvm med stor balkong i österläge. Njut av morgonkaffet i solen.

Lägenheten erbjuder två bra sovrum det ena om ca 14 kvm med garderobsvägg och förråd och det andra om ca 10 kvm med garderobsvägg. Badrummet har en "egen" tvättstuga och smakfulla materialval. Kök och vardagsrum är i öppen planlösning vilket gör lägenheten både ljus och social. Den magiska balkongen om ca 15 kvm rymmer stora sällskap.

Var den första att flytta in i denna lägenhet. Läs mer om projektet på Aros hemsida https://arosbostad.se/projekt/ektorpsbacken/#om-projektet

Ektorpsbacken är ett lugnt och uppväxt bostadsområde som ligger precis bakom Skuruskola nära Ektorp centrum. Här bor man i ett lugnt område med direkt närhet till bra kommunikationer.

I närområdet finner du ICA Maxi, Nacka Forum, samt Ektorp Centrum som har ett brett utbud av mataffärer, butiker, café/restaurang samt träningsmöjligheter på det lokala gymmet. Här bor man även nära det breda utbudet i Sickla.
Bussar till Slussen tar dig till city på 15-20 min.

Mer om mäklarna