Nacka Strand, Nacka Strand

Augustendalsvägen 21

Såld
  • 4 rum
  • 98 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastisk 4:a med stor balkong och havsutsikt!

Välkommen hem till denna drömlägenhet i hjärtat av det attraktiva och expansiva Nacka Strand! Denna välplanerade 4:a har allt du kan önska dig och mer, med ett fantastisk frontläge mot vattnet.

Direkt när du stiger in i lägenheten möts du av de stora sociala ytorna och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en känsla av rymd och ljus. Här har du gott om plats för att umgås och koppla av med familj och vänner. Köket är stilfullt utformat i vitt, med en vacker kompositbänkskiva och en rymlig matplats. Stora fönsterpartier och utgång till balkong skapar både härligt ljusinsläpp och fantastisk utsikt över vattnet.

Förutom de generösa ytorna inne i lägenheten har du även en stor, härlig balkong om drygt 14 kvm med trätrall där du kan njuta av panoramautsikten över området och havet. Landskapet sträcker ut sig framför och här ser du både Lidingö och Fjäderholmarna.

Samtliga tre trevliga sovrum har även dem utsikt mot havet så här kan du vakna upp till den fridfulla synen av vågorna och njuta av den lugna atmosfären. Förvaringsmöjligheterna i denna lägenhet är mycket goda och nära intill sovrummen finns en stor klädkammare och en stilfull garderobsvägg med smidiga skjutdörrar.

Det finns även två badrum i lägenheten för extra bekvämlighet. Det ena är utrustat med en praktisk dusch, medan det andra badrummet har ett avkopplande badkar och en tvättdel.

Missa inte chansen att bo i denna trevliga lägenhet som erbjuder en oslagbar kombination av praktisk planlösning, vacker design och en spektakulär havsutsikt.

Mer om mäklarna