Nacka Strand, Nacka Strand

Augustendalsvägen 26

  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 4 295 000 kr
Månadsavgift: 3 861 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Topprenoverad 3:a i hjärtat av Nacka strand

Med stor balkong, öppna ytor och topprenoverade ytskikt erbjuds nu denna optimalt planerade och sociala 3:a i populära Nacka strand! Här bor ni med ett fantastiskt läge i hjärtat av Nacka Strand, ett område som stoltserar med ett attraktivt läge med kombinationen av urbant stadsliv och frisk skärgårdskänsla inpå knuten. Utöver de vackra vyerna i området och det strategiska läget, erbjuder detta boende flertalet bekväma egenskaper såsom närhet till garage, tillhörande förråd och en stabil och välskött förening med gemensamhetsutrymmen såsom soprum, tvättstuga, cykelrum samt en övernattningslägenhet.

Bostadens planlösning är mycket genomtänkt och är uppdelad i en social och en privat del, där de sociala ytorna med kök och vardagsrum har placerats i halvöppen planlösning och med utgång till den rymliga balkongen. Det stora köket erbjuder möjligheten att duka upp för generösa middagar invid fönsterpartiet. Den privata delen utgörs av ett sovrum med klädkammare, ett mindre sovrum, en inre hall med generösa förvaringsmöjligheter samt ett väl tilltaget och helkaklat badrum inrett med dusch bakom glasparti, handfat på kommod, spegelskåp och tvättmaskin med praktisk vikyta ovantill. Lägenheten erbjuder en genomgående mycket hög materiell standard med bl.a. fullutrustat och renoverat kök, vackra golv och fönsterbänkar i natursten. Samtliga ytskikt går i sobra färgtoner, vilket bidrar till en mycket behaglig och smakfull interiör. Lägenheten är enligt föreningen registrerad som en 2 rok.

Området erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat nyöppnad matbutik, frisör, skönhetssalong, blomsteraffär, SATS-gym, kemtvätt, bank, café och restauranger. Ett par minuter bort ligger Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcenter med komplett service- och butiksutbud. Strax intill Nacka Strand finner ni naturreservatet Nyckelviken med dess vackra natur och ljuvliga promenadstråk och motionsspår. Här finns flera högt belägna utsiktsplatser med helt enastående vyer. Bland förskolor finns bl.a. Nacka Strands förskola och Skeppet att välja på. För de äldre barnen finns i området Nacka strands skola, åk 1-3 samt Internationella Engelska skolan, åk 4-9.

Boka visning

  • Öppen visning. Anmäl gärna ditt intresse!

  • Öppen visning. Anmäl gärna ditt intresse!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Nacka Strand, Nacka Strand

Augustendalsvägen 26

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.