Nacka Strand, Nacka Strand

Augustendalsvägen 35

Såld
  • 4 rum
  • 136 kvm
  • Bostadsrätt

Unik etagelägenhet precis intill Stockholms inlopp i Nacka strand

Välkommen hem till detta unika Townhouse vid vattnet i Nacka strand, det finns bara ett fåtal och de är sällan till salu. Här bor du i en fantastisk bostad med tidlösa materialval, moderna bekvämligheter och utmärkta kommunikationer samtidigt som du kan njuta av närheten till vattnet och en lugn atmosfär. Detta boende är verkligen något speciellt och måste upplevas på plats för att uppskattas fullt ut!

Denna etagelägenhet erbjuder en perfekt balans mellan radhuskänsla, modernitet och en välgenomtänkt planlösning fördelad på två plan. Med en egen ingång från innergården når du boendet som inramas av ett stort trädäck, omsluten av en grönskande häck. Utomhus finns gott om utrymme för en stor matgrupp och en loungedel. Inomhus välkomnas du av en större hall med plats för bänk och en större garderob med skjutdörrar. På det sociala nedre planet finner du också ett spatiöst vardagsrum som blir en central samlingsplats för familjen och gästerna. Här kan du njuta av vackra vyer genom de stora fönstren som släpper in rikligt med naturligt ljus. Det fullt utrustade och stilrena köket gör matlagningen till en fröjd och den öppna planlösningen gör det enkelt att umgås medan du förbereder måltider. På nedre planet finns även ett större badrum med regndusch bakom glasvägg, handfat på kommod och en stor infälld spegel ovantill. Här finns även en tvättmaskin och torktumlare med praktisk vikyta och hyllplan ovantill.

Det privata övre planet erbjuder en fristad för avkoppling och ro. Här finner du ett rymligt allrum/ tv-rum där du kan njuta av filmkvällar eller bara koppla av med en bok. Härifrån nås balkongen där du kan njuta av lugnet och Stockholms inlopp. De tre sovrummen ger gott om utrymme för hela familjen eller eventuella gäster. På övre plan finns även två klädkammare som ger gott om förvaringsutrymme för kläder och andra personliga tillhörigheter. Badrummet på denna våning är generöst tilltaget med badkar bakom glasvägg, handfat på kommod och en stor infälld spegel ovantill liksom plats för ytterligare möblemang om man så önskar.

BRF The View är en stor och mycket välorganiserad förening med Nacka Strands bästa läge invid kajen. Direkt utanför dörren vid kajen når ni de goda båtkommunikationerna med såväl skärgårdsbåtar som pendelbåtar. Med SL-kortet tar ni er till Nybroplan, Djurgården, Frihamnen och Lidingö. På andra sidan byggnaden uppe vid torget finner ni bussarna som med täta turer tar er till Slussen på cirka 15 minuter. År 2030 beräknas också tunnelbanenätets blå linje stå klar med en station vid Nacka Forum/Nacka strand. Med bil tar det cirka 15-20 minuter att köra in till centrala Stockholm.

Nacka Strand ligger precis intill Stockholms inlopp och är en växande stadsdel med stora framtidsplaner som förenar historia, nutid och framtid. Här bor du nära vattnet och skärgården samtidigt som kommunikationer, stort serviceutbud och Stockholm ligger nära till hands. I området passerar flera busslinjer och på Augustendalstorget går bussar som tar dig till Slussen på 10-15 min. En kort promenad bort finns både hållplats för motorvägsbussar och Nacka Forums stora bussutbud. Men framför allt kan du ta någon av SL-båtarna in till stan på endast 25 min. De trafikeras frekvent mellan Nybroplan, Djurgården, Frihamnen och Lidingö. Cirka 2030 kommer också tunnelbanenätet inkludera Nacka, med station vid Nacka Forum/Nacka Strand. Nere vid kajen finns även flera båtlinjer via Waxholmsbolaget som tar dig till Fjäderholmarna och vidare ut i skärgården.

Området erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat matbutik, frisör, blomsteraffär, SATS, kemtvätt, bank, pizzeria, italiensk delikatessbutik med vinbar och flera populära restauranger som Restaurang J och Fabrikören. Flera av restaurangerna ligger längs kajen och området har ett bilfritt stråk där man kan njuta av god mat, viloplatser intill vattnet, champagnebar och hela området sjuder av liv och andas utomlandskänsla på sommaren. Intill promenadstråket ligger också en minigolfbana med bar, padelbanor, bergsklättring, kallbadhus, Njuta SPA och populära gymmet BOOST. Området besöks också frekvent av foodtrucks som t.ex. Urban Deli och inte att förglömma den stationära foodtrucken Funky Chicken som serverar prisvinnande hamburgare som sägs vara topp 10 i världen. Bland förskolor finns bl.a. Nacka Strands förskola och Skeppet att välja på. För de äldre barnen finns i området Nacka strands skola, åk 1-3 samt Internationella Engelska skolan, åk 4-9.

Mer om mäklarna