Stensjön, Mölndal

Höjdgatan 15

REDO™
  • 3 rum
  • 93 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 4 395 000 kr
Månadsavgift: 5 952 kr/mån

Välkommen till Höjdgatan 15 - Ett charmigt bostadsrättsradhus med fantastisk utsikt över Stensjön!

Nu har du möjlighet att förvärva detta hemtrevliga bostadsrättsradhus på Höjdgatan 15. Med en boyta på 93 kvm, kompletterat med ett praktiskt förråd på cirka 8 kvm extra, erbjuder detta radhus en perfekt kombination av funktionalitet och charm.

Vid entrén möts du av en hall med gott om plats för skoställ, hatthylla och garderober, vilket gör det enkelt att hålla ordning. På detta plan finner du ett av bostadens två sovrum - även idealiskt som gästrum, hemmakontor eller barnrum. Här finns även det rymliga förrådet förrådet som kan konverteras till Walk-in closet samt ett rymligt badrum utrustat med badkar och tvättmaskin vilket gör vardagens sysslor både enkla och bekväma.

När du går uppför trappan möts du av ett ljust och rymligt vardagsrum som bjuder in till både avkoppling och umgänge. Från vardagsrummet har du utgång till en balkong där du kan avnjuta morgonsolen och den vackra utsikten över Stensjön - en perfekt plats för morgonkaffet eller en lugn stund med en bok.

Köket, som ligger i anslutning till vardagsrummet, har bra förvaringsytor och plats för ett matbord. Trots att köket är i äldre skick är det väl omhändertaget och fullt funktionellt, vilket ger en hemtrevlig känsla. Från köket har du direkt tillgång till en härlig uteplats på baksidan, utrustad med markis för sköna kvällar. Uteplatsen erbjuder fina planteringar och stenläggning med gott om plats för en soffgrupp, matbord och grill - en idealisk plats för sommarens alla middagar och umgänge.

På detta plan finns också ett rymligt sovrum, samt ett badrum med dusch. Detta sovrum erbjuder en lugn och avskild plats för vila och återhämtning.

Höjdgatan 15 erbjuder en idyllisk boendemiljö med närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Med en fantastisk utsikt över Stensjön och ett område som bjuder på fina promenadstråk och grönområden vid Gunnebo slottspark och Herkulesgården. Här har du även nära till skolor, dagis, butiker och bra kommunikationer vilket gör detta till ett boende som passar perfekt för både barnfamiljer och par.

Detta bostadsrättsradhus är en riktig pärla, redo att bli ditt nya hem. Välkommen att boka visning och upplev själv charmen och bekvämligheten som Höjdgatan 15 har att erbjuda!

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Stensjön, Mölndal

Höjdgatan 15

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.