Kvarnbyn, Mölndal

Kvarnbyvallen 17

Såld
  • 1,5 rum
  • 33 kvm
  • Bostadsrätt

Underbar lägenhet med egen uteplats i populära Kvarnbyvallen!

Välkommen till Kvarnbyvallen i Mölndal - ett av de mest eftertraktade områdena i staden. Här har vi nöjet att erbjuda en fantastisk lägenhet på bottenplan med en härlig uteplats, ett helkaklat badrum och alla bekvämligheter som kan tänkas behövas!
Denna 33 kvadratmeter stora pärla är perfekt för dig som söker en modern och välplanerad bostad i en naturskön omgivning.

Lägenheten har en smart och öppen planlösning som skapar en känsla av rymd och luftighet. Stora fönster släpper in massor av naturligt ljus som sprider en behaglig och avslappnad stämning i hela rummet. Kyl & frys är av rostfritt material som ger en känsla av lyx och exklusivitet, medans diskmaskinen och smart och snyggt designad till att smälta in med övriga ytskikt.

Badrummet är helkaklat och har hög kvalitet på materialvalen vilket ger en lyxig känsla. Här kan du njuta av en avkopplande dusch efter en lång arbetsdag eller bara ta en stund för dig själv och koppla av. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin.
Den privata uteplatsen med staket ger dig möjlighet att njuta av soliga dagar och varma kvällar utomhus. Den perfekta platsen för en grillmiddag med vänner eller bara för att ta en kopp kaffe på morgonen.

Kvarnbyvallen är ett område som är känt för att vara lugnt, grönt och mycket barnvänligt. Du har närhet till skog, natur och härliga strövområden. Samtidigt är det nära till allt vad Mölndal har att erbjuda, inklusive goda kommunikationer och stort utbud av butiker och restauranger.
Detta är en unik möjlighet att förvärva en lägenhet som har allt du behöver för ett bekvämt och härligt liv.

Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck själv allt det här fantastiska hemmet har att erbjuda!

Mer om mäklarna