Kvarnbyn, Mölndal

Kvarnbyvallen 48

Såld
  • 5 rum
  • 117 kvm
  • Bostadsrätt

Bo i drömradhuset på Kvarnbyvallen - modernt, rymligt och med en fantastisk altan!

Välkommen till detta fantastiska radhus i det populära området Kvarnbyvallen i Mölndal! Detta moderna och välplanerade hem har allt du kan önska dig - från en rymlig altan där du kan njuta av solen till en praktisk boarea på 117 kvm fördelat över två våningar.

Du välkomnas av en elegant entré som leder dig in till det moderna och välplanerade köket. Köket är utrustat med moderna vitvaror och har gott om förvaringsutrymme, vilket gör det till en perfekt plats för matlagning och underhållning. Vidare in kommer du till det öppna och ljusa vardagsrummet som ger en härlig känsla av rymd. Härifrån når du den rymliga altanen som bjuder in till många sköna sommarkvällar med familj och vänner. Här kan du njuta av en kopp kaffe på morgonen eller koppla av med en god bok på eftermiddagen.

På övervåningen finns tre bekväma sovrum, med stora garderobsutrymmen. Det övre badrummet är utrustat med ett badkar där du kan koppla av och njuta av en lugn stund efter en lång dag.

Läget i området Kvarnbyvallen är en av de stora fördelarna med detta radhus. Här bor du i närheten av allt du behöver, inklusive affärer, restauranger, skolor och kommunikationer. Dessutom har du naturen runt hörnet med fina grönområden och promenadstråk.

Detta radhus är ett drömhem som erbjuder allt du behöver för en bekväm och avslappnad livsstil. Missa inte chansen att se detta fantastiska boende!
Kontakta mäklaren för mer information!

Mer om mäklarna