Krokslätt, Mölndal

Krokslätts Parkgata 14

Såld
  • 2 rum
  • 53 kvm
  • Bostadsrätt

Fin & exklusiv tvåa i centralt läge

Stig in i denna exklusiva tvåa på 53 kvm och låt dig förtrollas av en perfekt balans mellan komfort och elegans. Krokslätts Parkgata 14 i Mölndal bjuder in till en bostadsupplevelse utöver det vanliga, där varje detalj är noga utvald för att skapa en harmonisk och stilfull livsmiljö.

Här finns öppen planlösningen mellan modernt kök och vardagsrum som skapar en luftig atmosfär och en känsla av samhörighet. Slå dig ned och koppla av på den generösa balkongen, där grillkvällar och sociala stunder med vänner och familj blir till minnesvärda ögonblick.

Sovrummet bjuder in med en ombonad atmosfär, där mörka färger och en mjuk heltäckningsmatta skapar en inbjudande känsla. Njut av den praktiska och välorganiserade walk-in closeten, en sann dröm för modeentusiaster och den som värdesätter smart förvaring.

Badrummet är en oas av lyx med golvvärme, dusch, handdukstork, torktumlare och tvättmaskin, komplett med en elegant arbetsyta som förenklar vardagens uppgifter.

Praktiska inslag som den stora skjutdörrsgarderoben i hallen och det stilrena klinkergolvet adderar både funktion och karaktär. Parketten har nyligen slipats och strålar av fräschhet, och inte minst, huset byggdes år 2015, vilket garanterar moderna bekvämligheter och energieffektiva lösningar.

Upptäck livet på Krokslätts Parkgata med närhet till Ica Maxi, Willys och en mångfald av restauranger. Den smidiga tillgången till spårvagn och buss gör pendlingen till Göteborgs stad eller Mölndals Galleria till en lek. Safjället ligger nära och inbjuder till avkopplande promenader i natursköna omgivningar.

Föreningen är inte bara trevlig utan också välskött för att skapa en trygg och sammanhållen boendemiljö. Detta är din unika möjlighet att bo i en hemtrevlig och välutrustad bostad där varje dag blir en njutning.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna