Hills, Mölndal

Årsringsgatan 4

  • 4 rum
  • 81,5 kvm
  • Bostadsrätt
Accepterat pris 4 595 000 kr
Månadsavgift: 5 173 kr/mån

Bli första ägaren till den här pärlan med mycket tillval!

Välkommen till ditt framtida hem i BRF Hills Villastad Flora! Denna exklusiva nyproduktionslägenhet är just nu under uppbyggnad och kommer att stå klar för inflytt den 13e juni. Med en yta på 81,5 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en perfekt balans mellan modern komfort och naturskön omgivning.

Här har man gjort riktigt fina tillval där man bland annat valt stilpaketet "Fjord" som ni finner mer info om i fliken dokument och "Bostadsfakta". I badrummet har man valt till golvvärme, Tvättmaskin & Torktumlare som är självrengörande, överskåp ovanför tvättmaskin och torktumlare, dimbar belysning, Takdusch och handdukstork. I köket och sovrum 3 har man valt dimbar belysning och i köket har man även valt induktionshäll Powermove Plus.
Nypris för lägenheten samt alla tillval är 4 948 150kr.

Belägen på våning 3 av 4 i en byggnad med en imponerande utsikt över Hills golfbana, kommer du att vakna upp till en fantastisk vy varje dag. Balkongen i sydvästläge bjuder in till avkopplande stunder och underbara solnedgångar.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en luftig och ljus atmosfär där du kan njuta av gemenskapen med familj och vänner. Och med 50 meter till busshållsplatsen har du enkel tillgång till stadens puls när du vill utforska det urbana livet.

För den golfentusiastiska erbjuder närheten till Hills Golf & Sports Club inte bara möjligheten att njuta av spektakulär golf, men även tillgång till en mängd faciliteter såsom lunchmöjligheter, träningsmöjligheter och padelbanor för en aktiv livsstil.

Dessutom omges du av enastående natur där du kan utforska områdets skönhet genom promenader eller cykelturer.

Denna lägenhet är mer än bara ett hem, det är en livsstil. Missa inte chansen att säkra din plats i Hills Villastads sista etapp!
Kontakta oss idag för att få mer information och boka din visning.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Då byggnaden är under uppförande bokar vi in möte på vårt kontor för genomgång & digital presentation av lägenheten. Hör av dig så bokar vi in en privat tid för just dig!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hills, Mölndal

Årsringsgatan 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.