Centrala Mölndal, Mölndal

Irisgatan 6B

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastisk 3a med potential i populär förening

Välkommen till denna charmiga lägenhet som erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och möjlighet att sätta sin egen prägel.

En trappa upp möts vi av en inbjudande entré och hall med bra förvaringsmöjligheter.

Vidare finner man det generösa köket i bra skick som ger utrymme för kulinarisk kreativitet. Här finns även perfekt yta för matbordet.

Koppla av i det rymliga vardagsrummet som pryds av vackert trägolv och bjuder in till mysiga stunder. Här ryms det med enkelhet soffa, TV-bänk, och även matplats om så önskas när gästerna kommer på besök.

Från vardagsrummet samt ena sovrummet nås den inglasade balkongen i söderläge som är en perfekt plats för avkoppling och sociala tillställningar året runt.

Två stora sovrum erbjuder gott om plats för avkoppling och god nattsömn. Dessutom finns en rymlig klädkammare för optimal förvaring utöver de garderober som finns i sovrum och hall.

Badrummet är utrustat med både badkar, tvättmaskin och WC för maximal bekvämlighet.

Denna lägenhet är belägen i en välskött förening med en trevlig innergård som bjuder in till gemenskap och lek. Dess närhet till Mölndals Galleria och utmärkta kommunikationer gör det till en idealisk plats för dig som söker en bekväm vardag.

Missa inte chansen att förvärva denna pärla och skapa ditt drömhem på Irisgatan 6B. Kontakta oss redan idag för att boka din visning!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna