Broslätt, Mölndal

Varmblodsgatan 3B

Såld
  • 4 rum
  • 89 kvm
  • Bostadsrätt

Lägenhet i fint skick med solig inglasad balkong i västerläge.

Välkommen till en fantastiskt fin lägenhet på Varmblodsgatan 3B i Mölndal!

Denna underbara bostad på 89 kvadratmeter ligger på våning 3 av 3 och har allt du kan önska dig. Lägenheten är i utmärkt skick och har ett vackert och modernt kök med klinkers som renoverades 2015. Dessutom utfördes ett stambyte i badrummet cirka 2011 och badrumsskåp samt duschvägg uppdaterades 2014. Här finns även tvättmaskin för att underlätta vardagsbestyren och du kan flytta in och känna dig trygg med att allt är i toppskick.

Till ert förfogande finns även ett stort vardagsrum med nyslipat trägolv, stor och inbjudande hall med klinker som fortsätter ut i köket, stora garderober samt tre sovrum i bra storlekar. För att förenkla vardagen ytterligare ligger det externa förrådet som tillhör lägenheten precis utanför din entrédörr vilket ger lätt tillgång.

En av de bästa sakerna med denna lägenhet är den inglasade balkongen med västerläge som nås via vardagsrummet. Här kan du njuta av sol från förmiddag till kväll och en underbar utsikt över den trevliga innergården medan du kopplar av efter en lång dag. Balkongen ger också en extra yta att förlänga sommaren med, oavsett väderlek.

Föreningen är stabil och välskött, vilket ger trygghet och lugn i vardagen. Den trevliga innergården med sina grill och lekplatser är en perfekt plats att umgås med grannar och vänner eller bara njuta av en lugn stund utomhus.

Med sitt perfekta läge har du nära till allt du behöver. Närliggande bekvämligheter inkluderar livsmedelsbutiker, restauranger, kaféer och utmärkta kommunikationer som tar dig snabbt och smidigt till Mölndals centrum eller Göteborgs city.

Sammanfattningsvis erbjuder denna fyra på Varmblodsgatan 3B en stilfull och välplanerad bostad, perfekt för familjen eller den som söker ett bekvämt och praktiskt boende. Kom och upplev själv allt detta hem har att erbjuda och bli förälskad i dess charm och funktionalitet.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna