Broslätt, Mölndal

Ponnygatan 6D

  • 2 rum
  • 68,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 845 000 kr
Månadsavgift: 4 935 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Unik Möjlighet till Personlig Touch och Drömboende med nytt badrum!

Välkommen till denna charmiga lägenhet på bottenplan, här erbjuds 68,5 kvadratmeter potential och möjligheter att skapa ditt drömhem där badrummet är helt nytt och oanvänt! Belägen i en stabil förening, erbjuder denna bostad en perfekt plats för dig att forma ett boende som passar just dina behov och önskemål.

Med en yta på 68,5 kvadratmeter har du gott om utrymme att leva och njuta av ditt hem. Lägenheten rymmer för närvarande ett sovrum, men möjligheten finns att skapa ett extra sovrum om så önskas, vilket ger flexibilitet för olika livsstilar och behov. Dessutom finns här en stor Walk-in closet där du får plats med hela din klädkollektion utan att kompromissa.

Denna bostad erbjuder en spännande chans att sätta din egen prägel. Köket och ytskikten är i renoveringsbehov, vilket ger dig möjlighet att skapa en modern och funktionell yta som matchar din personliga stil. Här är chansen att förverkliga dina idéer och skapa det kök du alltid drömt om.

Ett betydande plus är det helt nya badrummet som ännu inte använts. Här får du en fräsch och modern oas där du kan koppla av och njuta av bekvämligheter i absolut toppskick.

Lägenheten ingår i en stabil och välskött förening, vilket ger trygghet och långsiktig stabilitet. Detta skapar en bekväm boendesituation där du kan fokusera på att njuta av ditt hem och din omgivning.

För den som uppskattar utomhuslivet finns en trevlig privat innergård att nyttja. Här kan du umgås med grannar eller bara koppla av i lugn och ro.

Sammanfattningsvis är detta en unik möjlighet att skapa ditt alldeles egna boende på bottenplan. Med flexibilitet, renoveringsmöjligheter och en stabil förening blir detta inte bara en bostad utan en investering i din framtid och livsstil. Välkommen att boka visning och upplev potentialen själv!

Välkommen hem!

Boka visning

  • Välkommen att boka in dig till visningen via mäklarens hemsida!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Broslätt, Mölndal

Ponnygatan 6D

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.