Broslätt, Mölndal

Varmblodsgatan 4A

Såld
  • 1 rum
  • 41 kvm
  • Bostadsrätt

En fantastisk etta på Varmblodsgatan 4a i Mölndal!

Denna charmiga lägenhet på 41 kvm erbjuder det bästa av boende i ett mycket fint skick. Med en genomtänkt planlösning och smarta lösningar är detta det perfekta hemmet för studenter eller för den som söker en praktisk och stilfull bostad.

När du kliver in i lägenheten möts du av en ljus och luftig atmosfär. Det första som fångar din uppmärksamhet är den vackra franska balkongen med dubbeldörrar, som släpper in generöst med naturligt ljus och ger en känsla av rymd. Här kan du njuta av frisk luft och koppla av medan du beundrar den trevliga utsikten.

Den öppna planlösningen maximerar utrymmet och ger en känsla av rymd. Köket är modernt och välutrustat, vilket gör matlagningen till en fröjd. Det finns gott om plats för att skapa och experimentera med kulinariska läckerheter.

En av lägenhetens stora fördelar är det praktiska arbetsrummet. Detta rum kan användas som ett hemmakontor, studierum eller en plats för kreativitet och hobbyprojekt. Här har du en egen fristad för att fokusera och få saker gjorda.

Förvaringsmöjligheterna är generösa, med ett stort förråd i lägenheten. Du behöver inte längre oroa dig för att sakerna tar över ditt utrymme - här har du gott om plats att organisera och förvara dina ägodelar samt kläder på ett smidigt sätt.

Föreningen är stabil och välskött, vilket ger trygghet och lugn i vardagen. Den trevliga innergården är en perfekt plats att umgås med grannar och vänner eller bara njuta av en lugn stund utomhus.

Med sitt perfekta läge har du nära till allt du behöver. Närliggande bekvämligheter inkluderar livsmedelsbutiker, restauranger, kaféer och utmärkta kommunikationer som tar dig snabbt och smidigt till Mölndals centrum eller Göteborgs city.

Sammanfattningsvis erbjuder denna etta på Varmblodsgatan 4a i Mölndal en stilfull och välplanerad bostad, perfekt för studenter eller den som söker ett bekvämt och praktiskt boende. Kom och upplev själv allt detta hem har att erbjuda och bli förälskad i dess charm och funktionalitet.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna