Broslätt/Åby, Mölndal

Ponnygatan 5A

Såld
  • 3 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad, smart trea i fantastisk och välskött förening

Här erbjuds en ljus, luftig och välplanerad lägenhet på tre rum och kök. Utrustad med ett Plejd system som ger dig möjlighet att styra belysningen via telefonen, oavsett var du är! Nyrenoverat kök i en fräsch, ljus design och väggar och golv i sobra färgval.

På Ponnygatan bor du i en av Mölndals mest välskötta föreningar, HSB Brf Korndahl, som varit stabil och omtyckt i flera årtionden. Utanför balkongen har du den härliga innergården med lekplats, grönområden och sällskapsytor. Föreningen tar god hand om sina områden, byggnader och framförallt medlemmar. Det erbjuds till och med gym och bastu för medlemmarna i föreningen, och övernattningslägenhet för uthyrning. Det är svårt att inte känna sig hemma så fort man kommer hit!

Lägenheten består av tre rum och kök, badrum med tvättmaskin och en stor, inglasad balkong. Gott om förvaringsutrymmen och garderober, modernt och nyrenoverat kök, ett stort sovrum och ett lite mindre som passar perfekt som barnrum, hemmakontor eller hobbyrum. I hela lägenheten är det installerat ett påkostat, smidigt och intuitivt Plejd-system för att kunna styra belysningen via telefon, oavsett var du befinner dig. Detta ger dig möjlighet att schemalägga olika lampor även när du inte är hemma, släcka hela lägenheten med ett knapptryck på vägen ut, eller varför inte en mysigare belysning för filmkvällen?

I populära Broslätt finns närhet till förskola och skola, mataffär och Åby Arenastad för fritidsintressen. Mölndal Galleria och innerstad ett stenkast bort och goda kommunikationer, vare sig du tar dig fram med cykel, buss eller bil. Här kommer du trivas.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna