Broslätt/Åby, Mölndal

Skrittgatan 6A

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig trea i bra skick!

Välkommen till en underbar bostad på Skrittgatan 6A i Mölndal! Denna ljusa och rymliga bostadsrätt på 78 kvm erbjuder en perfekt kombination av komfort, funktionalitet och gemenskap. Med två generösa sovrum och gott om garderobsutrymme är detta hemmet där du kan njuta av den moderna livsstilen i ett lugnt och trivsamt område.

Känn dig hemma i det fräscha köket, där matlagning blir till en fröjd med moderna apparater och smakfull design. Det helkaklade badrummet är en oas för avkoppling med sitt inbjudande badkar och bekväma tvättmöjligheter. Den extra WC:n är en praktisk detalj som underlättar vardagen.

Du kommer att älska den inglasade balkongen som bjuder in till sköna stunder oavsett väder, där du kan njuta av din morgonkaffe eller slappna av i kvällssolen. Innergården är en pärla i sig, med en lekplats för de små, sociala samlingsplatser och en grillplats där du kan bjuda in till smakfulla grillmiddagar med vänner och familj.

Läget på Skrittgatan 6A är perfekt för dig som önskar en balans mellan närhet till naturen och stadens bekvämligheter. Med närhet till grönområden och samtidigt enkel tillgång till Mölndals centrum och kommunikationer, är detta en plats där du verkligen kan trivas och känna dig hemma.

Här bor du i en av Mölndals mest välskötta föreningar, HSB Brf Korndahl, som varit stabil och omtyckt i flera årtionden. Föreningen tar god hand om sina områden, byggnader och framförallt medlemmar. Det erbjuds till och med gym och bastu för medlemmarna i föreningen, och övernattningslägenhet för uthyrning. Det är svårt att inte känna sig hemma så fort man kommer hit!

Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska bostadsrätt på Skrittgatan 6A - ett hem som erbjuder både det praktiska och det njutbara. Kontakta oss för visning och upplev själv allt som detta hem har att erbjuda. Välkommen till din nya drömbostad!

Mer om mäklarna