Bosgården, Mölndal

Häradsgatan 30A

Såld
  • 2 rum
  • 56 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus & rymlig 2:a på 56kvm i populära Bosgården.

Välkommen till denna fantastiska lägenhet belägen på första våningen i eftertraktade Bosgården i Mölndal!

Med en yta på 56kvm är denna bostad perfekt för dig som söker en bekväm och praktisk bostad med gott om förvaringsutrymmen.
Lägenheten är välplanerad och ljus med stora fönster som ger rikligt med naturligt ljus.
Den stora balkongen blickar ut mot sydväst och erbjuder därför många soltimmar där du kan av njuta hela sommaren.
I vardagsrummet finner vi gott om plats för både soffgrupp och matbord, där du kan samla hela släkten för fest och umgänge.

En av flera saker som särskiljer denna vackra lägenhet är det generösa förvaringsutrymmet. Du behöver inte oroa dig för att sakna plats för dina saker - här finns gott om utrymme för allt du behöver.
Sovrummet är rymligt och bekvämt med plats för en dubbelsäng och ytterligare förvaringsmöjligheter där du kan enkelt organisera kläder och accessoarer.
Som boende på Häradsgatan 30A kommer du även vara medlem i en av Mölndals mest välskötta BRF:er. Stabil ekonomi, gedigen underhållsplan och en styrelse som verkligen bryr sig om sina medlemmar!

Bosgården är en mycket populär och trivsam del av Mölndal med närhet till både natur och stadsliv. Här finns en mängd olika butiker, restauranger och kaféer inom gångavstånd.
Dessutom finns det utmärkta kommunikationer till Göteborg med både buss och spårvagn.

Sammanfattningsvis är denna lägenhet ett perfekt val för dig som söker en ljus och rymlig bostad med generöst förvaringsutrymme, balkong i soligt läge och närhet till allt Mölndal har att erbjuda.

Välkommen att boka in dig på visning!

Mer om mäklarna