Bosgården, Mölndal

Vänortsgatan 4E

Såld
  • 3 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig 3a med fransk balkong och perfekt läge på Vänortsgatan 4E i Mölndal!

Denna underbara 3a erbjuder en bekväm och modern livsstil med en mängd fantastiska funktioner. Belägen på första våningen ger den en härlig känsla av lätthet och samtidigt en vacker utsikt över innergården från den franska balkongen.

Den första saken som kommer att fånga din uppmärksamhet är det nya och stilfulla köket. Här har du en perfekt öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket skapar en inbjudande och social atmosfär. Du kan enkelt umgås med familj och vänner medan du tillagar läckra måltider. Köket är utrustat med moderna apparater och erbjuder gott om förvaringsutrymme för alla dina köksredskap.
Till ert förfogande finns ett rymligt sovrum i anslutning till den stora walk-in closeten där du har gott om plats för klädkollektionen. Om behov finns kan det även nyttjas som extra sovrum alternativt kontor.

Lägenheten har fräscha ytskikt vilket gör att du kan njuta av en modern och stilren inredning utan behov av omedelbara renoveringar. Det är bara att flytta in och börja trivas direkt.

Läget är en annan stor fördel med denna bostad. Med närheten till Mölndals sjukhus och spårvagnshållplatsen har du utmärkta kommunikationsmöjligheter till både Göteborg centrum och södra delarna av Mölndal. Det ger dig flexibilitet och bekvämlighet när det gäller att pendla eller utforska omgivningarna.

Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger en extra trygghet för dig som köpare. Du kan känna dig säker på att föreningen tar hand om underhåll och eventuella gemensamma projekt på ett ansvarsfullt sätt. Föreningen har bytt ut alla fönster och balkongdörrar samt har precis färdigställt fasadrenoveringen. Detta ger ett modernt intryck och bidrar till en tyst och trivsam inomhusmiljö.

Förutom den fantastiska lägenheten och föreningen kommer du att uppskatta den trevliga gården. Här finns t.ex grillplats där du kan njuta av sommarkvällar med familj och vänner. Det finns också sällskapsytor där du kan koppla av och umgås.

Sammanfattningsvis erbjuder denna 3a på Vänortsgatan 4E en perfekt kombination av modern komfort och praktiskt läge. Med fransk balkong, nytt kök, fräscha ytskikt och närhet till spårvagnar som tar dig till både Göteborg centrum och Mölndal, är detta en bostad som har allt. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i denna välskötta förening.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna