Bifrost, Mölndal

Rullharvsgatan 2D

Såld
  • 3 rum
  • 71 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till ditt drömhem i Bifrost!

Denna fantastiska 3a på Rullharvsgatan 2D är det perfekta valet för dig som söker både elegans och bekvämlighet. Med en högkvalitativ renovering och ett smakfullt inrett hem har denna bostad allt du behöver för att trivas.

Köket i denna bostad är en verklig pärla med sitt eleganta, mörka tema. Detta designval ger köket en modern och stilfull känsla som verkligen sticker ut, men det är också funktionellt och välutrustat med moderna apparater och generösa arbetsytor. Det är en plats där du kan laga gourmetmåltider, bjuda in vänner och familj till den rymliga matplatsen, eller helt enkelt njuta av din morgonkaffe med stil.

Två rymliga sovrum finns till ert förfogande och båda har bra garderobsutrymme och ligger i samband med hallen och badrummet.

I det helkaklade badrummet finner man en helt ny kommod och spegelskåp, fina duschdörrar, handdukstork samt kombinerad tvättmaskin med torktumlare och bra arbetsyta ovanför.

Denna bostad är i utmärkt skick och har genomgått en noggrann och stilren renovering. Här finns inga kompromisser när det gäller kvalitet och finish. Du kan flytta in direkt utan att behöva göra några större förändringar.

Den praktiska placeringen på bottenplan gör det enkelt att komma in och ut. Balkongen ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och trevliga stunder utomhus utan att lämna ditt eget hem. Till ert förfogande får man även nyttja lite trädgård utanför balkongen där du själv väljer vad som planteras om intresse finns.

Bostadsrättsföreningen Tegen har en underbar innergård som erbjuder en avkopplande miljö med gröna ytor och grillplats. Det är perfekt för att umgås med vänner och grannar eller bara koppla av efter en lång dag.
Denna bostad ingår i den största bostadsrättsföreningen i Mölndal, vilket ger dig många fördelar. Här finns god ekonomi och en stark gemenskap, och du kan känna dig trygg i att du investerar i en stabil boendemiljö.
Bo i ett populärt område i Mölndal med närhet till både natur och stadsliv. Här finns bra kommunikationer och närhet till ett brett utbud av service och shopping.

Denna bostad är en pärla i Bifrost som väntar på att bli ditt nya hem. Missa inte chansen att bo i en smakfullt renoverad och välbevarad 3a som har allt du kan önska dig.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna