Bifrost, Mölndal

Axgatan 12

  • 3 rum
  • 82 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 995 000 kr
Månadsavgift: 6 464 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Rymlig trea i fint läge

Välkommen till din framtida drömlägenhet högst upp i fastigheten på Axgatan 12 i det populära området Bifrost! Denna charmiga trea på 82 kvadratmeter erbjuder inte bara ett hem, utan en möjlighet att skapa ditt eget perfekta boende för hela familjen.

Köket, även om det är något äldre, är fullt funktionsdugligt och utgör en idealisk plats för kulinariska äventyr. Här har du möjligheten att skapa ditt drömkök med en personlig touch genom att göra eventuella renoveringar efter din egen smak och stil.

Ytskikten i lägenheten är likaså något äldre men utgör en fantastisk canvas för att skapa ditt eget personliga uttryck. Lägg till din egen touch och låt din kreativitet flöda för att göra denna lägenhet till ett unikt och stilfullt hem.

Förvaringsutrymmet är generöst tilltaget med garderober som också funkar som skiljevägg i vardagsrummet vilket gör det mer lättmöblerat samt möjliggör en organiserad och prydlig boendemiljö. I ett av sovrummen finns även en Walk-in closet där det finns gott om plats för klädkollektionen. Från det andra sovrummet har man direkt utgång till balkongen som ligger i sydväst där du kan njuta av solen efter en lång arbetsdag.

Badrummet är en pärla i lägenheten, här finns modernt och ljust kakel samt förberedelse för tvättmaskin och torktumlare om så önskas. Här behöver du inte välja mellan dusch och badkar då båda finns här, ni hittar också dubbla handfat samt handdukstork vilket förenklar vardagen. Detta skapar en bekväm och funktionell lösning för den moderna livsstilen, där bekvämlighet är av yttersta vikt.

Föreningen är stabil och trygg, vilket ger dig sinnesfrid och långsiktig trygghet. Med närhet till Pedagogen park har du enkel tillgång till matbutiker och andra bekvämligheter, vilket gör vardagen smidig och bekväm.

Denna lägenhet på Axgatan12 erbjuder inte bara en bostad utan en möjlighet att forma ditt drömhem. Med en gedigen grund och fantastisk potential ser vi fram emot att välkomna dig till en framtid fylld av bekvämlighet och stil i hjärtat av Bifrost.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Välkommen att boka in dig till visning via mäklarens hemsida.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Bifrost, Mölndal

Axgatan 12

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.