Bifrost, Mölndal

Blandsädesgatan 4D

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Trea högst upp i huset i bra skick och stor balkong

Välkommen till ditt drömhem på Blandsädesgatan 4D, där harmoni och elegans möter bekvämlighet och närhet till allt!

Denna fantastiska trea på 78 kvm, belägen på våning 3 av 3, är en pärla i en stabil och välskött förening. Här kan du känna dig trygg med bra avgifter och en välfungerande gemenskap.

Vidare från den trevliga hallen öppnar sig vardagsrummet upp för ljus och rymd, vilket skapar en inbjudande atmosfär och plats för både umgänge och avkoppling.

Med två sovrum i bra storlek och skick finns gott om plats för familjen med smidig förvaring i skjutdörrsgarderober.

Den rymliga balkongen i sydväst, angränsande till det större sovrummet, bjuder på en underbar utsikt och är den perfekta platsen att njuta av solnedgångar och utsikt över den trevliga innergården. Här kommer du också få möjligheten att glasa in balkongen, vilket ger dig en extra yta att använda året runt - en unik chans att skapa ditt eget privata uterum.

Ljust och i utmärkt skick erbjuder köket en inspirerande miljö för matlagningsentusiasten och bidrar till en trivsam atmosfär i hela bostaden.

Badrummet är inte bara stilrent och funktionellt utan även utrustat med tvättmaskin, torktumlare och en bekväm handdukstork för extra bekvämlighet i vardagen.

Denna bostad erbjuder inte bara ett vackert hem utan även närhet till allt du behöver. Med en strategiskt belägen position har du bekvämt avstånd till parkering, service, shopping och kommunikationer.

Missade inte chansen att bo i en stabil förening med närhet till allt - välkommen till Blandsädesgatan 4D, din framtida oas av lugn och lyx!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna