Mölndal

Broslättsgatan 29

Såld
  • 1 rum
  • 34 kvm
  • Bostadsrätt

Nyproducerad etta med högt och fritt läge i centrala Mölndal

Ljus och nyligen producerad etta med balkong vars stora ytor gör den lätt att möblera precis som du vill.

Välkommen till denna yteffektiva lägenhet vars öppna ytor ger ett mycket inbjudande intryck. Här erbjuds en boyta om 34 kvadratmeter som fördelas på ett rum och kök med utgång till balkong i söderläge.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en inbjudande, välplanerad och praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter och bra förvaring. Lägenheten har genomgående vitpigmenterat ekgolv och vitmålade väggar. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och en ljus, charmig och en rogivande sovalkov med gott om förvaring och plats för säng. Köket är modernt, ljust och fräscht med påkostade material, generösa arbetsytor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Det öppna, välplanerade och sociala vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, vacker utsikt, bra förvaringsmöjligheter, stora fönster och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns toalett, duschvägg, kommod, handfat, handdukstork och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

På Broslättsgatan 29 bor du med gångavstånd till Mölndalsbros resecentrum med spårvagnar, bussar och tåg förbindelser. Med Mölndalsgalleria precis utanför dörren och en fantastisk innergård med sittplatser samt grillar för härlig samvaro kan du avnjuta en härlig sommarkväll med både nära och kära.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna