Mölndal

Axgatan 4

Såld
  • 2 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till lägenheten där du kan sätta din egen prägel!

Stig in i din framtida oas på Axgatan 4 i det åtråvärda området Bifrost! Denna välplanerade tvåa om 68 kvadratmeter ger inte bara en bostad, utan en möjlighet att skapa en anpassningsbar trea, perfekt för extra arbetsrum eller sovutrymme om så önskas.

Köket, med sin tidlösa karaktär, står redo för din personliga prägel. En ypperlig möjlighet att förverkliga ditt drömkök genom renoveringar som matchar din unika stil och smak.

Ytskikten i lägenheten bjuder in till personlig gestaltning och ger dig möjligheten att sätta din egen prägel på ditt kommande hem. Med kreativitet som enda begränsning kan du skapa en unik och stilfull boendemiljö.

Förvaringsutrymmet är generöst, med gott om plats i garderoberna för att hålla ordning och reda. Det är enkelt att organisera dina tillhörigheter och skapa en harmonisk atmosfär.

Badrummet är en pärla i sig, vackert kaklat och här finner man handdukstork och tvättmaskin. En smidig och funktionell lösning för den moderna livsstilen där bekvämlighet är en självklarhet.

Föreningen är stabil och pålitlig, vilket ger trygghet och långsiktig ro i själen. Med närhet till Pedagogen park har du alla bekvämligheter inom räckhåll, vilket gör vardagen smidig och behaglig.

Axgatan 4 bjuder inte bara in till en bostad utan öppnar dörrar till en möjlighet att forma ditt drömhem. Med en solid grund och fantastisk potential ser vi fram emot att välkomna dig till en framtid fylld av bekvämlighet och stil mitt i hjärtat av Bifrost.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna