Östra, Mjölby

Tryffelvägen 5A

Såld
  • 5 rum
  • 111 kvm
  • Radhus

FRÄSCHT BOENDE MED ETT SOLIGT HÖRNLÄGE!

Nu har vi nöjet att förmedla ett radhus med hörnläge på omtyckta Tryffelvägen!

Här på trevliga Tryffelvägen 5A finns nu detta trevliga parhus med ett fint läge i området. Bostaden från 2020 är i två plan, modern, välplanerad och erbjuder bland annat öppen planlösning med fina materialval. Här är det bara att flytta in! Med sina cirka 111 välplanerade kvadratmeter fördelat på 5 rum och kök finns det gott om plats för familjen. Entréplanet omfattar en hall, dusch/klädvård, kök och ett vardagsrum. Från vardagsrummet tar ni er ut till det inglasade utrummet som förlänger/tidigarelägger sommaren. Under trappan finns ett praktiskt förrådsutrymme.
Övervåningen med en generös takhöjd erbjuder 3 sovrum, ett allrum och ett helkaklat badrum. På framsidan finns en carport samt ett uteförråd om 4 kvm. Hela undervåningen har golvvärme och på övervåningen finns det radiatorer. Via föreningen får ni bland annat tillgång till gästparkering, samlingslokal och lekplats I månadsavgiften om 5630 kronor ingår värme, tv, carport, uteförråd och bredband.

På Tryffelvägen bor ni i ett lugnt och barnvänligt område på omtyckta Mjölby Östra! I närheten finns servicebutik, skolor och förskolan är ett stenkast bort. Intill området har en ny grundskola börjats bygga som väntas stå klart 2026 för barn mellan f-6 årsklass. Naturen finner ni precis utanför bostaden och här finns flera stigar och joggingspår. Med 10 min cykelväg kommer ni till pendelstationen som sedan tar er vidare till Linköping, Norrköping och Motala.


Välkomna att anmäla er till visningen!

Mer om mäklarna