Östra, Mjölby

Hargsvägen 11A

REDO™
  • 1,5 rum
  • 39 kvm
  • Bostadsrätt

FRÄSCH ETTA MED FÖRMÅNLIG AVGIFT DÄR ALLT INGÅR!

Nu finns möjligheten för er som söker en fin etta på Mjölby Östra!

Välkomna till Hargsvägen 11A! Med ett högt läge på tredje våningen utan insyn finner ni denna härliga och fina etta. Bostaden är i mycket gott skick med smakfull interiör. De välplanerade 39 kvadratmeterna erbjuder en trivsam planlösning med en välkomnande hall, smakfullt kök med plats för bord och stolar, ljust och rymligt vardagsrum med plats för säng, soffa och bord. Fräscht duschrum som är inrett med klinkergolv och kaklade väggar. I den förmånliga månadsavgiften om 3245 kr ingår el, värme, vatten, bredband, kabel-TV samt två förråd i källaren. Lägenheten renoverades 2022 och här är det bara att flytta in, vilket passar er som vill slippa renovera!

Bostaden har ett mycket attraktivt läge och här bor ni i lugna villakvarter med bekväma gångavstånd till pendel, skolor, servicebutik och centrum. Ett stenkast bort finns trevliga promenadstigar och motionsslingor i närliggande skogsområden runt Måndalen.

HSB Brf kräftan är en välskött förening som genomfört en rad större renoveringar såsom stambyte av badrum 2009 och byte av säkerhetsdörrar 2017 och 2st laddstolpar till el bilar har monterats 2022.

Välkommen med din intresseanmälan!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Östra, Mjölby

Hargsvägen 11A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.