Mjölby, Östra, Mjölby

Bondegatan 17B

REDO™
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Fin tvårummare med attraktivt läge och förmånlig avgift!

Högst upp i huset finner ni denna smakfulla tvårummare med ett mycket bra läge i Mjölby Östra. Här erbjuds nu en välplanerad och fin lägenhet om 55 kvadratmeter med balkong i ett strålande läge med mycket soltimmar. Bostaden erbjuder ett bra sovrum, en rymlig klädkammare med generösa förvaringsmöjligheter och ett mycket smakfullt inrett kök. Vidare finns en rymlig hall, ett helkaklat duschrum samt ett trevligt vardagsrum med generösa sällskapsytor. Från bostadens vardagsrum tar man sig ut till lägenhetens balkong.

På Bondegatan 17B bor ni i en stabil HSB förening med god ekonomi. Via föreningen får ni bland annat tillgång till tvättstuga, cykelrum, parkering/garage, hobbyrum samt ett gym. I den förmånliga månadsavgiften om 3241 kr ingår vatten, uppvärmning, hushållsel, kabeltv, internet, källarförråd, vindsförråd och ett matkällarförråd.

Bostaden har ett attraktivt läge med närhet till skolor, förskolor, livsmedelsbutik och restauranger. Ett stenkast bort finns pendelstationen som snabbt och smidigt tar er till bland annat Motala, Linköping och Norrköping. Med en kort promenad tar ni er till Mjölby centrum med all dess service.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Mjölby, Östra, Mjölby

Bondegatan 17B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.