Mjölby Centralt, Mjölby

Kungsvägen 42C

Såld
  • 1 rum
  • 42 kvm
  • Bostadsrätt

VÄLPLANERAD ETTA MED LÅG OCH FÖRMÅNLIG AVGIFT!

Välkomna till Kungsvägen 42C i Mjölby Östra. Här erbjuds nu en välplanerad etta med stor potential där du har möjlighet att sätta din egen prägel. Bostaden erbjuder ett badrum, en praktisk hall med anslutande garderobsutrymmen och ett kök med matplats som ger utrymme för matgrupp. Vidare finns ett rymligt vardagsrum där det finns generösa ytor för både säng och soffgrupp. Från vardagsrummet finns access till Lägenhetens balkong.

Via föreningen får du bland annat tillgång till ett källarförråd, matkällare, tvättstuga, cykelrum och parkeringsplats (separat kö). I den förmånliga månadsavgiften om 3 448kr ingår tv, vatten, värme, hushållsel och bredband. HSB brf Hertig Johan är en stabil förening som tillhandahåller sina fastigheter både invändigt och utvändigt.

Här bor ni med ett mycket bra läge på Mjölby Östra! Ett stenkast bort från pendelstation och matbutiker. I närheten finns även skolor, restauranger och centrum. Med en kort promenad tar ni er till Vifolkavallen med flera motionsslingor.

Mer om mäklarna