Lundby, Mjölby

Folkungagatan 37

Såld
  • 2,5 rum
  • 68,5 kvm
  • Bostadsrätt

TOPPFRÄSCH TVÅA MED INGLASAD BALKONG OCH HISS!

Välkomna till Folkungagatan 37 och denna mycket fina tvåa på femte våningen med hiss! Bostaden har under 2023 renoverats med nya ytskikt, nytt kök och helkaklat badrum. Bostaden om hela 68,5 kvadratmeter är välplanerad och erbjuder en öppen och luftig planlösning med fint ljusinsläpp. När ni kliver in i bostaden möts ni av en inbjudande hall med plats för avhägningsmöjligheter. Intill hallen finns en klädkammare. Vidare tar ni er till en möblerbar hall med en öppen planlösning mot köket. Till vänster om hallen finner ni ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Till höger finns duschrummet med tvättmaskin och plats för badrumsmöbler. Vidare finns ett ljus och rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck. Köket är smakfullt inrett och har bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Intill köket finns utgång till den inglasade balkongen med förmiddagssol.

I den förmånliga månadsavgiften om 3230kr ingår värme, vatten och kabel-TV. Fiber finns i bostaden som bekostas av lägenhetsinnehavaren. Till bostaden tillhör ett vindsförråd samt en matkällare. Lägenheten är i toppskick med fräscha ytskikt och enhetligt golv i flera av rummen. Här är det bara att flytta in!

Här bor ni bekvämt med närhet till centrum, skolor, sjukvård, simhall och mataffärer. Endast ca 10 minuters cykelväg från pendelstationen. Brf Riksbyggen nr 6 är en stabil förening med god ekonomi. Som boende i föreningen får du tillgång till förråd, cykelrum, föreningslokal och tvättstuga.

Välkommen med din intresseanmälan!

Mer om mäklarna