Lundby, Mjölby

Ekgatan 8, 59533 Mjölby

Såld
  • 3 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt

VÄLPLANERAD OCH VÄLSKÖTT TREA MED HISS!

Välkomna till Ekgatan 8 och denna mycket trivsamma trea på fjärde våningen med hiss! Här erbjuds nu en mycket trivsam och välskött lägenhet. Bostaden om 84 kvadratmeter erbjuder en öppen och luftig planlösning. När ni kliver in i bostaden möts ni av en inbjudande hall med plats för avhägningsmöjligheter. Intill hallen finns en gästtoalett. Vidare finns en klädkammare med hyllplan. Bostaden erbjuder två sovrum med plats för dubbelsäng och i det ena sovrummet finns en stor skjutdörrsgarderob. En ombyggnation av köket 2012 har medfört en öppen och modern känsla i bostaden. Köket är smakfullt inrett och har bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter samt en bardel. Intill köket finns utgång till den inglasade balkongen med förmiddagssol. Duschrummet som renoverades 2012 är rymligt och här är det förberett med el för installation av tvättmaskin. Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat med fönster från två väderstreck.

I den förmånliga månadsavgiften om 3859 kr ingår värme, vatten och kabel-TV. Fiber finns i bostaden som bekostas av lägenhetsinnehavaren. Till bostaden tillhör ett vindsförråd samt en matkällare. Lägenheten är genomgående i bra skick med fräscha ytskikt och enhetligt golv i flera av rummen. Här är det bara att flytta in!

Här bor ni bekvämt med närhet till centrum, skolor, sjukvård, simhall och mataffärer. Endast ca 10 minuters cykelväg från pendelstationen.
Brf Riksbyggen nr 6 är en stabil förening med god ekonomi. Som boende i föreningen får du tillgång till förråd, cykelrum, föreningslokal och tvättstuga.

Välkommen med din intresseanmälan!

Mer om mäklarna