Centralt, Mjölby

Södra Strandvägen 30

Såld
  • 2 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt

TOPPFRÄSCH TVÅA MED ETT CENTRALT LÄGE!

Det finns många fördelar med att bo på Södra strandvägen 30. Endast ett stenkast bort till Mjölby centrum samtidigt som Svartån med dess härliga promenadstråk återfinns utanför bostaden. Att lägenheten är toppfräsch gör inte saken sämre. Lägenheten ligger högt och fritt på tredje våningen med inglasad balkong, här bor ni trivsamt och bekymmersfritt.

Välkomna till Södra Strandvägen 30 - Här finns nu möjligheten för er som söker det lilla extra. Via hissen tar ni er upp till våning 3 av 9. När ni kliver in i bostaden möts ni av en stilren lägenhet med välplanerad planlösning där lägenhetens 66 kvadratmetrar optimerats på bästa sätt. Lägenheten med en luftig känsla rakt genom erbjuder ett fräscht kök med stilrena detaljer, smakfulla färgval och en öppen planlösning mot allrummet. Tack vare dom stora fönsterpartierna från balkongen möts ni av ett fint ljusinsläpp. I hallen finns bra förvaring via en garderob med skjutdörrar och bakom finner ni både avhängningsmöjligheter och ett städskåp. Till vänster om hallen finner ni ett smakfullt helkaklat duschrum med klädvård. Här finns bekvämligheter som golvvärme, tvättmaskin och torktumlare samt badrumsskåp med bra förvaring. Vidare erbjuder bostaden ett stort sovrum med gott om plats för en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Här finns praktisk förvaring genom en garderob med skjutdörrar. Bostaden har även stor klädkammare/förråd. På entréplanet finns ett lägenhetsförråd som tillhör bostaden. Parkering och carport finns på innergården att hyra (separat kö).

Vid Svartå Strand är det lätt att trivas och läget på Södra Strandvägen 30 är fenomenalt. Här bor ni centralt och bekvämt med Resecentrum alldeles runt hörnet. Köpcentrum, simhall och all tänkbar service ligger endast en kort promenad bort.

Välkommen med din intresseanmälan!

Mer om mäklarna