Mjölby

Svartåliden 8

Såld
  • 1 rum
  • 43,5 kvm
  • Bostadsrätt

Smakfullt inredd etta med inglasad balkong i populär förening!

Välkomna till Svartåliden 8!
Nu finns tillfälle för dig som söker ett bekvämt och inflyttningsklart boende i en rymlig etta om 43,5 kvadratmeter. När du låser upp dörren och kliver in i lägenheten möts du av ett mycket fräscht och smakfullt inrett boende där tidigare ägare har låtit utföra moderna renoveringar av lägenheten i bland annat kök och badrum. Bostaden erbjuder en välkomnande hall, ett rymligt vardagsrum med generösa sällskapsytor som erbjuder plats för både sängmöbel och soffgrupp samt en rymlig klädkammare som erbjuder generösa förvaringsmöjligheter. Från bostadens vardagsrum tar man sig vidare ut till lägenhetens inglasade balkong. Vidare erbjuder lägenheten ett helkaklat badrum med infällda spotlights i taket och ett modernt kök med fina inredningsdetaljer. Du tar dig bekvämt upp till husets tredje våning med hiss där lägenheten är belägen

Bostaden har ett fantastiskt läge i närhet till centrum, matbutiker, restauranger samt fina grönytor och promenadslingor längst Svartån. Från lägenheten tar du dig med 5 minuters promenad till pendeln som tar dig vidare till bland annat Motala, Linköping och Norrköping.

På Svartåliden 8 bor ni i en välskött förening som erbjuder god service och tillhandahåller sina fastigheter. Föreningen erbjuder bland annat tillgång till bastu, samlingslokal, gästlägenheter och trevliga grönytor. I den förmånliga månadsavgiften om 2878 kr ingår värme, vatten, bredband och kabel-Tv. Till bostaden följer ett källarförråd samt ett matkällarförråd.

Mer om mäklarna