Mjölby

Kungsvägen 71B

Såld
  • 2 rum
  • 64 kvm
  • Bostadsrätt

Nu finns tillfälle för er som söker en trivsam bostad med ett högt och fritt läge med utsikt över stora delar av Mjölby!

Välkomna till Kungsvägen 71B i centrala Mjölby! Via hissen tar ni er bekvämt upp till våning 3 och här möts ni av en välskött och välplanerad tvåa om hela 64 kvadratmeter med en magisk utsikt över Mjölby centrum. Planlösningen erbjuder en välkommande hall med plats att hänga av sig ytterkläderna och i anslutning till hallen finns en garderob samt en praktisk klädkammare. Sovrummet finner ni centrerat i bostaden och här finns gott om plats för en dubbelsäng och garderober. Badrummet som precis har genomgått en stamrenovering är helkaklat och utrustat med bekvämligheter som tvättmaskin. Mittemot badrummet finner ni köket som är renoverat med nya stommar och vitvaror från 2014. Vardagsrummet är ljust och rymligt med ett fint slipat parkettgolv. Från vardagsrummet tar ni er ut till den inglasade balkongen som blir ett extra rum. Här kan ni njuta av utsikten. Förningen har nyligen genomfört en renovering av stammar och el i bostaden.
I månadsavgiften om 4 488kr ingår värme, vatten, tv, bredband samt förråd. I samma byggnad finns den gemensamma tvättstugan.

Här bor ni bekvämt på femte våningen med hiss i en omtyckt HSB föreningen med väl underhållna fastigheter. I föreningen finns även tillgång till en samlingslokal. Ett stenkast bort finner ni Mjölby köpcentrum med mataffärer, restauranger, apotek och vårdcentral. I närheten av bostaden finns skolor, förskola och runt knuten finner ni Hagaparken med fina grönområden.

Mer om mäklarna