Vita Höja, Malmö

Karolingatan 12

Såld
  • 2 rum
  • 65 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad och fräsch tvåa på Vita Höja!

Fyra våningar upp i huset med hiss finner vi denna smakfullt renoverade och välplanerade tvåa på 65 m² med stilrena materialval och ljusa toner. Här flyttar man rakt in och bor länge och bekvämt!

Fyra våningar upp i huset med hiss finner vi denna smakfullt renoverade och välplanerade tvåa på 65 m² med stilrena materialval och ljusa toner. Här flyttar man rakt in och bor länge och bekvämt! Man slås omedelbart av en fräsch känsla när man stiger in i bostadens öppna och inbjudande hall med fina golv samt släta, vitmålade väggar genomgående. Planlösningen bjuder på ett generöst och öppet vardagsrum, ett stilrent kök i passande vitt med en fin matplats, ett stort och helkaklat badrum med tvättmaskin samt ett gediget sovrum med plats för en större säng och flertalet garderober. Från vardagsrummet leds man dessutom ut till den inglasade balkongen som är belägen i västerläge!

Här bor du i en populär förening med välskötta innergårdar nära Höja Centrum, grönområden och kommunikationer. Kort promenad till buss mot city samt praktiskt att nå både inre- och yttre ringvägen på bara några minuter!

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna