Virentofta, Malmö

Klågerupsvägen 343D

Såld
  • 3 rum
  • 77 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad och genomgående trea på markplan med en stor trädgård!

På ett ostört och bilfritt läge i hjärtat av Husie ligger denna välplanerade och genomgående trea med potential. Här erbjuds ett bekvämt och naturnära boende i sista huslängan vilket ger fria utsikter från den egna trädgården över den grönskande innergården samt föreningens fina odlingslotter.

Interiört finns ett stort och socialt vardagsrum med fönsterdörr mot trädgårdstäppan, två sovrum i bra storlek, ett kök med matplats, ett rymligt och delvist kaklat badrum med tvättmaskin samt en djup klädkammare. Allt detta i en attraktiv förening med lummiga och lugna gårdsmiljöer samt välskötta hus med nya fönster, balkongdörrar och entrédörrar från förra året.

Här bor du nära stan, Bulltofta rekreationsområde som nås inom några minuters promenad, matbutiker, service, skolor och utmärkta kommunikationer med såväl inre som yttre ringvägen inom räckhåll samt bra bussförbindelser runt hörnet. Passa på att säkra ett familjevänligt lägenhetsboende mitt bland spännande och unika villakvarter där allt man kan önska sig finns i närområdet.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna