Videdal, Malmö

Axhögsgränd 1B

Såld
  • 5 rum
  • 111,6 kvm
  • Bostadsrätt

Barnvänligt och välplanerat radhus i attraktiva Brf Nilshög!

Mitt bland barnvänliga villakvarter i hjärtat av Videdal finns ett par välsituerade och rejäla gathus runt en parkliknande innergård. På detta lugna läge finns det perfekta gathuset om 111 m² disponerade på två plan med altan och en egen trädgårdstäppa i soliga söder! Axhögsgränd leder upp till gathus nummer 1b där du parkerar bilen praktiskt i din egen carport framför entrén och stiger in i bostaden via en utbyggd farstu som är inredd med vattenburen golvvärme och garderobsförvaring. Mellan carport och entré finns även ett gediget förråd med bra tillgång till extra förvaringsutrymme.

Väl inne öppnar entréplan upp sig och bjuder på ett mysigt vardagsrum, ett kök i passande vitt med med tillhörande tvättstuga och en ljus matplats vid flertalet stora fönster och fönsterdörr som leder ut till altanen och den härliga utemiljön, en renoverad gäst-wc samt en djup klädkammare. Trädgårdstäppan bjuder på härliga utomhusytor med plats för utemöbler, matgrupp samt odlingslådor. Det är lätt att föreställa alla de variationsrika sommarkvällar som har spenderats här med vänner och familj. Till aktiviteterna utomhus hör även föreningens skyddade innergård där barnen leker tryggt under uppsyn.

En svängd trappa upp och vi är i bostadens sovavdelning med hela fyra sovrum som delar på en klädkammare och helkaklad badrumsmiljö med sobra kakel- och klinkerval samt en takkupol. Behöver du två rejäla sovrum och en stor walk-in closet eller behåller du fyra sovrum med dörrar att stänga? Rummen i den flexibla planlösningen här uppe kan anpassas till allt från walk-in closet, kontor till gästrum. Sovrummen har stora fönsterpartier som gör rummen ljusa och luftiga. Här och där på bägge våningsplan finns fondväggar som bryter av det vita på ett fint sätt och skänker interiören värme och harmoni. I rum efter rum finns fina och enhetliga golv. Detta är ett praktiskt hem att glädjas över.

Passa på och säkra ett stadsnära radhus i brf-form med skolor, mataffärer, parker och kommunikationer inom bekvämt avstånd. I närheten finns även natursköna Bulltoftaparken som rymmer skogspartier, små dammar, stadsodlingar, ängar, kullar samt möjligheter till idrotts- och friluftsaktiviteter. Ett tillfälle att bo bra i populära och välskötta Brf Nilshög med låg belåning och en låg avgift där det mesta ingår.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna