Videdal, Malmö

Vikhögsgatan 3E

REDO™
  • 4 rum
  • 95,6 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 600 000 kr
Månadsavgift: 4 313 kr/mån

Renoverat bostadsrättsradhus på hörnläge med en härlig trädgård i söderläge!

Nu ges möjligheten att bo på en naturskön och rofylld adress på Videdal! Barnvänliga Vikhögsgatan leder till nummer 3E där detta attraktiva brf-radhus vilar på ett hörnläge. Intiört erbjuds en spännande planlösning på två plan i fullhöjd och en spatiös, inredd källare som tillsammans mäter hela 134 m² golvyta. På utsidan är den gröna trädgården både lättskött och insynsskyddad. En oslagbar närhet till matbutiker, bra skolor och annan service gör livet enklare för den lilla familjen. Detta hem har alla förutsättningar för att bli ert nya drömboende!

På detta strålande läge vilar detta vita radhus på hörnläge som uppfördes under det glada 60-talet med fina originalattribut såsom stora perspektivfönster samt en funktionell och ljus planlösning. Här ges mängder av kvadratmetrar för vila, arbete och umgänge i den optimala planlösningen med sovavdelningar på både källar- och ovanvåning samt fina sällskapsytor i det ljusa vardagsrummet som är i öppen planlösning med det renoverade köket.

I den praktiska och beboeliga källarvåningen finns en generös yta där ytterligare sovrum, sällskapsrum och kontor kan inredas. Här finns i dagsläget tvättstuga med tillhörande förvaringsutrymmen. I den prydliga utemiljön lockar grönskan med mängder av gräsmatta för de små i familjen, uppvuxna häckar och staket. Det är väldigt lätt att följa solen ända in i kvällstimmarna på den lummiga trädgårdstomten.

Till radhuset hör ett garage som är beläget alldeles intill radhuset samt biluppställningsplats framför garageporten.

Passa på och säkra ett stadsnära radhus i brf-form med skolor, mataffärer, parker och kommunikationer inom bekvämt avstånd. I närheten finns även natursköna Bulltoftaparken som rymmer skogspartier, små dammar, stadsodlingar, ängar, kullar samt möjligheter till idrotts- och friluftsaktiviteter. Ett tillfälle att bo bra i populära och välskötta Brf Vikhög med låg belåning och en låg avgift där det mesta ingår.

Varmt välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Videdal, Malmö

Vikhögsgatan 3E

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.