Västra Hamnen, Malmö

Västra Varvsgatan 16G

Såld
  • 2 rum
  • 38 kvm
  • Bostadsrätt

Genomgående tvårummare högst upp i huset med balkong i sydväst!

Nu kan vi stolt presentera denna välplanerade och genomgående tvåa i Brf Ankarparken 1. Med hiss från markplan tar vi oss högst upp i huset och välkomnas in i denna fantastiska bostad. Lägenheten erbjuder en genomgående och öppen planlösning med stora fönsterpartier i vardagsrum och sovrum som ger rikligt med ljusinsläpp. Här harmoniserar kök och vardagsrum i öppen planlösning med en praktisk köks-ö som binder samman de sociala ytorna.
Från vardagsrummet nås den härliga och rymliga balkongen i solsäkert sydvästläge. På balkongen, som bjuder på eftermiddags- och kvällssol, kan du lapa sol dagtid och beskåda magiska solnedgångar kvällstid.
Vidare erbjuds ett rofyllt sovrum samt ett helkaklat och stilrent badrum samt tvättstuga direkt utanför ytterdörren. Lägenheten är perfekt för dig som värderar komfort, funktionalitet och läge!

Brf Ankarparken 1 är en populär förening med en trevlig innegård. Vill man bjuda hem vänner så är det bara att boka upp en av föreningens stora takterrasser med 360 graders vinkel som erbjuder en vidunderlig utsikt, matplatser och loungemöbler samt grill. Utöver de härliga takterrasserna erbjuds övernattningslägenheter samt bastu. För extra bekvämlighet finns det dessutom en tvättstuga på varje våningsplan i huset.

Här bor du på ett utmärkt läge i Västra Hamnen med promenadavstånd till butiker, restauranger, caféer, Kockum Fritid, Turnering Torso och havet där du kan sola och bada under sommarhalvåret. En kort promenad från lägenheten finns det gott om busskommunikationer som tar dig till Malmös stadskärna och Malmö universitet.

Mer om mäklarna