Västra Hamnen, Malmö

Vimpelgatan 17

Såld
  • 2 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt

Underbar utsikt över takåsar och Turning Torso från tvåa i Västra Hamnen!

Tvåa på absolut bästa läge i Västra Hamnen med enorma fönsterpartier, ljuvlig utsikt och balkong med sol från morgon till sen eftermiddag!

Helt klart en gömd pärla på våning 5 som inte får missas. Med ett enormt fönsterparti kan en fantastisk utsikt över såväl takåsar som Turning Torso avnjutas. Till och med Öresundsbron kan skymtas mellan husen. En stilren lägenhet med bra planlösning och stilrena materialval. Vardagsrum, matplats och kök ligger i en öppen planlösning vilket erbjuder möjlighet till socialt umgänge. Med den mysiga balkongen i direkt anslutning får man ett extra rum att njuta av. Sovrummet är väl tilltaget med en väl tilltagen garderob längs en av väggarna, en klädälskares dröm! Dessutom finns i lägenheten även en walk in closet som kan inredas från golv till tak. Det stilrena badrummet är ovanligt stort och i direkt anslutning finns tvättstugan med enorma förvaringsmöjligheter.

Med sitt läge i Västra Hamnen är ett morgondopp eller kvällsdopp aldrig långt borta. Alla tänkbara faciliteter såsom matbutik, caféer och restaurangen nås på några minuter och närheten in till Malmö city är perfekt för pendlaren.

Mer om mäklarna