Västra Hamnen, Malmö

Bomgatan 16

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Nyproducerad tvårummare med balkong i söderläge

Nu saluförs denna ljusa och yteffektiva tvåa i Västra Hamnen med balkong i söderläge och park direkt framför huset vilket ger en fri och luftig känsla. Ett modernt boende för dig som ställer höga krav på läge, komfort och stilsäker interiör. Lägenheten är på andra våningen i ett nyproducerat flerbostadshus med hiss från markplan, som stod klart för inflyttning 2021.

Här bor du i en nyproduktion när den är som bäst - sociala ytor, välutrustat kök, ypperlig förvaring och ett stilrent badrum med egna tvättmöjligheter. Lägg där till en balkong i generös storlek som ger bostaden en extra social yta att umgås på i ett fantastiskt söderläge och nom kort kommer det att uppföras en vacker grönskande park på gården. Bostaden är genomtänkt till varje kvadratmeter där du enkelt kan inreda efter tycke och smak då bostaden erbjuder sobra färgval och smakfulla tillval i en spatiös planlösning. I direkt anslutning till Varvsparken och Masttorget med affärer och restauranger är detta ett optimalt boende för dig som vill ha närhet till de centrala delarna av Malmö men samtidigt njuta av läget nära till hav och trevliga promenadstråk.

I Brf Grilla bor du i en aktiv förening där man äger sin mark - vilket borgar för en ekonomisk trygg framtid. Här bor man mitt i vackra Västra Hamnen, liggandes mot fina Varvsparken.

Mer om mäklarna