Västra Hamnen, Malmö

Signalgatan 4

Såld
  • 4 rum
  • 98 kvm
  • Bostadsrätt

Välrenoverad fyra nära hav och strand på bästa läge i Västra hamnen

Nu kan vi stolt presentera denna fantastiska genomgående fyrarummare med solsäker balkong och optimal planlösning i barnvänligt område med lekplats och en grönskande gård precis utanför fastigheten. Med sina imponerande 98 kvm erbjuder denna rymliga lägenhet gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. En kort promenad bort, ganska exakt 300 meter, ligger havet och här kan ni njuta av ett stilla morgondopp innan frukostkaffet. Detta är en bostad som måste upplevas på plats!

Välplanerade kvadratmetrar genomsyrar bostaden tillsammans med en modern interiör. Du välkomnas in i en stor och öppen hall med gott om förvaring precis innanför dörren och en walk-in-closet längre ner i hallen. I vardagsrum och kök möter sociala ytor upp där generösa fönsterpartier släpper in ljuset. Köket är välutrustat och lämnar inget att sakna. Vardagsrummet är öppet och rymmer plats för en stor matgrupp , soffgrupp och annat valfritt möblemang. Här nås den magiska uteplatsen där man kan njuta av solen under hela eftermiddagen och njuta av härliga grillkvällar. Samtliga sovrum är rymliga nog för dubbelsängar och erbjuder goda möjligheter till förvaring. Badrum och gäst-WC är helkaklat i stilrena materialval och ljusa kulörer. Här finns både tvättmaskin och torktumlare som förenklar vardagen. Här bor du i en aktiv förening där man äger sin mark vilket borgar för ekonomisk trygghet.

Likt en stor, konstgjord halvö utbreder sig Västra hamnen-området med modern nyproduktion och härlig mix av kulörta Nyhavn-inspirerade radhus som möter villor med sjötomter och utsikt över sundet. På en trevlig promenad tar ni del av spännande arkitektur, hav och brett nöjesutbud men samtidigt ha närheten till City. Scaniabadet, Varvsparken, Stapelbäddsparken och småbåtshamnen som erbjuder segling och andra aktiviter får ni på köpet. Därför är det inte konstigt att läget i Västra Hamnen utan tvekan är en av de mest eftertraktade i Malmö. Här finns en mängd restauranger, kaféer, gym, grönområden, välsorterad Ica Maxi samt goda kommunikationer - allt inom bekvämt gångavstånd.

Mer om mäklarna