Västra Hamnen, Malmö

Einar Hansens esplanad 30A

  • 2 rum
  • 50 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 595 000 kr
Månadsavgift: 4 197 kr/mån

Nyproducerad tvårummare med balkong på perfekt läge i Västra Hamnen!

På perfekt läge med närhet till hav och ett stenkast till allt från parker och restauranger finner vi denna välplanerade och nyproducerade tvårummare! På femte våning välkomnas vi av en ljus och luftig bostad med stilren vitlaserad ekparkett som flyter genom samtliga rum. Förutom en spatiös balkong i österläge får den som flyttar in här njuta av en bostad med öppen planlösning där givna platser för både matbord och soffhäng kombineras fint med det stilrena och moderna köket, trivsam atmosfär och en alltigenom ljus tillvaro. Här saknas inget!

Medlemmarna i Brf Jogga har tillgång till en övernattningslägenhet och en grönskande innergård att umgås på. Ett stenkast bort ligger den gröna Varvsparken, och man kan knappt få en enklare vardag med tanke på allt som erbjuds i närområdet. Här bor man granne med havet, saltstänkta bryggor och ett utförligt serviceutbud. Närheten till Malmö universitet, mataffärer, träningsanläggningar, restauranger och parker förenklar vardagslivet. På nära avstånd finns goda kommunikationer, och Malmö Centralstation nås på bara några minuter. För den som cyklar finns fina cykelvägar in mot stan som blir ännu bättre från sommaren 2024, då cykelbroarna över Varvsstadens bassäng kommer att vara redo att användas.

Bostaden kommer att vara färdigbyggd och redo att tillträdas från och med 16 april 2024. Innan dess kan inga visningar i bostaden erbjudas, men ansvarig mäklare tar gärna emot på kontoret eller finns tillgänglig för ett informationssamtal över telefon.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Västra Hamnen, Malmö

Einar Hansens esplanad 30A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.