Västra Hamnen, Malmö

Västra Varvsgatan 54

Såld
  • 3 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt

Modernt boende i Västra Hamnen med låg boendekostnad!

Ett stenkast från havet hittas denna moderna trea för den mindre familjen eller paret som värdesätter ett riktigt bra läge.

Hallen bjuder på god förvaring i både garderober och generösa avhängningsytor. Här behöver inget stå framme i onödan. Att dessutom ha nära till förrådet gör det smidigt att stuva undan sina tillhörigheter för ett rent och fräscht hem.

Köket är stort och smidigt att jobba i med stora arbetsytor och gott om skåp. Här är det roligt att laga mat till familj och vänner, dessutom är det få förrunnat att kunna ta med sig middagen ner till havet för en trevlig kväll i solnedgången.

Planlösningen är smidig med ett sovrum i var sin ände av lägenheten. Mitt emellan ligger det rymliga vardagsrummet med stora fönster mot Varvsparken.

Västra Hamnen är ett av Malmös mest intressanta områden. Förutom att ligga precis vid havet med flera badplatser och rekreationsområden är det också ett av Malmös mest expansiva med nya restauranger, caféer och mataffärer för varje år. Vill man ta sig in till stan gör man det smidigt med busstationen precis i närheten av lägenheten, det tar dessutom bara runt 10 minuter att cykla in till centrum.

Varmt välkomna!

Mer om mäklarna