S:t Knut, Malmö

Mäster Henriksgatan 8

Såld
  • 3 rum
  • 64 kvm
  • Bostadsrätt

Där så många vill bo - Malmös mysigaste kvarter!

Bland S:t Knuts mysiga kullerstensgator, endast ett stenkast från livliga Folkets Park som lugna S:t Knuts torg, kan vi äntligen presentera en trerummare optimal för familjen såväl som paret som sätter värde på karismatiska detaljer.
Med halvtrappa upp kliver ni in i en bostad med naturligt tänk där moderna bekvämligheter möter tidstypiska attribut från husets byggår som fiskbensmönstrad ekparkett, tilltagen takhöjd, charmiga och stora fönsterpartier och höga fotlister bland annat. I en öppen planlösning har ni ett stilfullt kök och vardagsrum, två rymliga sovrum samt ett fräscht badrum. Utöver detta har ni både diskmaskin och tvättmöjligheter i lägenheten för att förenkla er vardag samt goda förvaringsmöjligheter både i sovrum och hall. Det finns många detaljer som utmärker bostaden där ni även bor i en förening som är stabil, engagerad och där många stora renoveringar är genomförda.

S:t Knut präglas av pastellfärgade byggnader, mysiga fik & caféer runt alla hörn och närhet till allmänservice. Ni bor på ett lugnt område med allt från studerande till stora familjer. Med endast en kort promenad eller cykeltur når ni till både Malmös citypuls som Folkets park där allting händer. Goda kommunikationer via busslinjen 5 men även Malmö By Bike finner ni på området.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna