Söderkulla, Malmö

Tornfalksgatan 2A

REDO™
  • 3 rum
  • 81 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 795 000 kr
Månadsavgift: 4 403 kr/mån

Unik hörntrea med balkong i söder!

På ett rofyllt läge i Söderkulla, intill parkområden, torg och skolor, saluförs ytterst välplanerade hörntrea om 80,5 m² med stor inglasad balkong i fritt söderläge! På andra våningen, där bostaden är belägen, väntar en strålande fin bostad med stilrena materialval, sobra färger och ytskikt som har renoverats av ägaren som själv är en välrenommerad byggmästare.

Interiört finns väldisponerade ytor fördelade på ett fint vardagsrum, ett modernt kök med sprutlackerade skåpluckor och lådor i grå kulör, två rejäla och åtskilda sovrum samt en helkaklad badrumsmiljö som har utökats i storlek då badrum och klädkammare slagits ihop med tillåtelse från föreningen. Här och där finns färgglada väggar som bryter av det vita på ett fint sätt.

Populär förening med låg belåning, välskötta hus samt lummiga inhägnade gårdar med vackra planteringar och lekplatser för barn. I närområdet finns goda kommunikationer med inre ringvägen som nås på minuten samt lokala bussar som går regelbundet in till city. Mobilias stora utbud av service och shopping ligger en kort bil- eller cykeltur bort.

Välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Söderkulla, Malmö

Tornfalksgatan 2A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.