Söderkulla, Malmö

Ormvråksgatan 32

  • 3,5 rum
  • 88 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 995 000 kr
Månadsavgift: 4 807 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Marklägenhet med en stor uteplats i fritt söderläge!

På ett trivsamt och familjevänligt läge i Söderkulla, intill Ormvråkens förskola, saluförs denna ljusa och rejäla trea på hela 88 m². På första våningen, där bostaden är belägen, är man nära gröna omgivningar som avnjuts bäst i den soldränkta uteplatsen och inglasade balkongen som ligger i fritt söderläge. Här väntar en renoverad bostad med stilrena materialval och färger samt fräscha ytskikt.

Interiört finns väldisponerade ytor fördelade på ett fint vardagsrum, ett modernt kök med skåpluckor i ek, två ordentliga sovrum, ytterligare ett gästrum i anslutning till köket samt en helkaklad badrumsmiljö och toalett. Här och där finns fondväggar som bryter av det vita på ett fint sätt.

Populär förening med välskötta hus samt lummiga inhägnade gårdar med vackra planteringar och lekplatser för barn. I närområdet finns goda kommunikationer med inre ringvägen som nås på minuten och lokala bussar på Munkhättegatan som går regelbundet in till city. Mobilias stora utbud av service och shopping ligger en kort bil- eller cykeltur bort.

Välkommen på visning!

Boka visning

  • Bokad visning, välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Söderkulla, Malmö

Ormvråksgatan 32

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Kontakta mäklaren för information om budgivningen.