Slussen, Malmö

Slussplan 3B

Såld
  • 3 rum
  • 73 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastisk gavellägenhet med 41 kvm balkong

Det är så sällan men ack så kul - nu har vi äntligen äran att presentera detta prestigeobjekt! I ett av Malmös mest attraktiva cityområden välkomnar vi er till denna fantastiska gavellägenhet på eftertraktat toppläge. Med kultur, nöjen och ett närmast obegränsat serviceutbud på nära håll ges ett storstadsliv i särklass. Det här är en unik bostad och framför allt en lägenhet att stormtrivas i!

Här erbjuds ett bekvämt och modernt hem utöver det vanliga, där ingenting fattas, i en av Malmös bättre föreningar. Här finns gemensam lounge om hela 55 kvm, övernattningsmöjligheter och en bastu med stort fönster över den glittrande kanalen och Malmös takåsar. Dessutom har föreningen installerat solceller och upphandlat gemensam el, vilket lett till sänkta elkostnader för alla boende.

Vi tar hissen från markplan upp till fjärde våningen och slås direkt av den vackra utsikten och ljusflöde i den rymliga hallen. Bostadens hjärta utgörs av ett välplanerat kök och vardagsrum i en öppen planlösning med fokus på sociala ytor, där den exklusiva känslan är genomgående. Här lagar ni middag med en utsikt över kanalen och med en utsikt som denna blir varje dag som en tavla att njuta av. Intill finns ett helkaklat badrum med både tvätt och torktumlare samt arbetsbänk och överskåp. Därtill bjuder bostaden på två insynsskyddade sovrum i bra storlek med en modern glasvägg mellan. Med två utgångar på vardera sida nås den spektakulära och solsäkra balkongen om 41 kvm med väderstreck från söder, väster och norr. Här erbjuds många soltimmar, härliga grillkvällar och fantastiska vyer.

Brf Slussbron bildades 2013 och med sin karakteristiska silluett och spännande arkitektur tar det tolv våningar höga bostadshuset på Slussplan sin plats bland Malmös mest attraktiva boende. Här bor ni i en aktiv och trygg förening med stark ekonomi och friköpt mark. Via charmiga Drottningtorget promenerar du bekvämt till City och shoppinggatorna, eller till de båda shoppingcentren Caroli eller Entré. Det finns gott om restauranger, caféer och matbutiker i närområdet. Stadsbussar går regelbundet på flera ställen i närheten. För pendlaren, antingen med tåg eller regionbuss, finns så väl Centralstationen och Värnhemstorget några minuter bort.

Mer om mäklarna