Slussen, Malmö

Drottninggatan 1AA

Såld
  • 3 rum
  • 72 kvm
  • Bostadsrätt

Trerummare på utmärkt cityläge med en stor balkong i västerläge!

Trerummare på utmärkt cityläge med en stor balkong i västerläge!

På citynära adress finner du denna väldisponerade trerummare med en oerhört smakfull interiör, genomgående planlösning och gårdsvänd västerbalkong. Lägenheten är belägen på tredje våningen i ett nyproducerat flerbostadshus, med hiss från markplan, som stod klart för inflyttning 2019.

Bostaden fördelar sig över ljusa sociala ytor där kök och vardagsrum går i en öppen planlösning, två lättmöblerade sovrum, ett stort badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare samt en stor gårdsvänd balkong i optimalt västerläge. Utöver detta erbjuder bostaden goda förvaringsmöjligheter i två skjutdörrsgarderober och i källarförrådet som tillhör bostaden. Säljaren har verkligen tänkt till när det kommer till de tillval som fick väljas vid byggandet av bostaden. Ett av de många tillvalen valde säljaren ett ljustmelerat genomgående parkettgolv, snygg bänkskiva i kök med marmorerad stänkskiva baktill, energisnål tvättmaskin, spegeldörrar till skjutdörrsgarderoberna etc. Detta är en bostad som definitivt upplevs bäst på plats!

Drottninggatan är en populär adress på efterfrågat läge med gångavstånd till innerstadens liv och rörelse. Här bor du på attraktivt cityläge med närhet till allt du kan tänkas önska. En kortare promenad tar dig till stadens breda utbud av butiker och restauranger. Runt hörnet väntar goda kommunikationsmöjligheter via buss samtidigt som du befinner dig på kort promenadavstånd från pendlar vänliga Centralstationen och Citytunneln. Ett stenkast från bostaden finns bl a Drottningtorget och köpcentret Caroli.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna